Krepler hazır olduğunda her birinin içine kıymalı harçtan koyarak paçanga böreği şeklinde sarın. Bu işlemi bitirince kalan kıymalı harcı da sardığınız kreplerin üzerine dökün. Son olarak üzerine kaşar rendesini ekleyin ve önceden ısıtılmış yaklaşık 160 derece olan fırında kaşarlar eriyene kadar bekletin. Afiyet olsun.
Malzemeler
Krep için;
- 2 adet yumurta
- 1,5 su bardağı un
- 1,5 su bardağı süt
- Tuz
- Margarin
İçi için;
- 200 gr kıyma
- 3-4 adet biber
- 1 adet küçük soğan
- 2 adet domates
- 1 tatlı kaşığı salça
- Tereyağı
- Tuz, karabiber, pul biber
Üzeri için;
- Kaşar rendesi





Hiç yorum yok:
Yorum Gönder